Modele de piercing in buric din aur

Istoria piercing-ului în Buric nu este una foarte clară. Faraonii egipteni își făceau piercing în Buric ca rituel inițiatic, reprezentând un Simbol al tranziției nebe de PE pământ către eternitate. [3] Istoria piercing-ului ombilical a fost de multe ori greșit interpretată, mai ales din cauza miturilor promulguer de Doug Malloy în pamempul “Body & Piercing génital en bref”. [4] de exemplu, conforme lui Jim Ward, colegul lui Malloy, acesta DIN urmă susținea că în Egiptul Antic faraonii și familiile Regale erau singurele persoane cărora Li se permitea să Poarte bijuterii în Buric, deoarece acestea reprezentau poziția Lor supremă pe care o ocupau în Societate. Toți oamenii simpli Care încălcau această Regula erau omorâţi, Cu excepția cazului Când buricul Lor Era considerat Perfect, fapt pentru care aveau șansa de a-și îmbunătăți statutul social. 4 5 [6] cu toate că această interpretare historique s-a răspândit și a devenit destul de populară, unele surSe susțin că nu Sitiera dovezi Concrete Care să ateste pratiarea acestei forme de piercing. [7] Apariția bikinilor în anul 1953 a revoluționat Viața femeilor, odată cu eliberarea de hainele Lor, şi a provocat o agitație destul de Mare, deoarece buricul Era considerat provocator, din cauza asemănării acestuia cu organele géniale féminin. [8] mai târziu, în anii` 80, Madonna recurgea la apariții publice în Care avea Zona buricului expusă. Buricul Era și este în continuare recunoscut ca o zonă erogenă a femeii, iar posibilitatea de a-și manifesta sexualitatea în văzul tuturor a dat femeilor mai multă putere și lui de sine. [8] Niobiul are proprietăţi similare cu cele ALE titanului Dar este mai greu. Când este folosit Într-un piercing, ar trebui să fie Cât mai pur cu putinţă, în proporţie de 99, 9% (999 niobiu). Pentru a preveni alergiile, niobiul cu un procentaj mai mic al purităţii nu trebuie să fie utilizat.

Niobiul pur nu reacţionează cu Secreţiile organismului sau cu agenţii de Curăţare. În conformitate cu Regulamentul UE, este permisă utilizarea de niobiu la primul piercing. Cu déjeuné adecvat, poate fi generată o suprafaţă septică Neagră, aceasta fiind însă invizibilă. Bijuteriile DIN niobiu nu sunt foarte răspândite pentru că acesta este un métal scump, greu de fabricat. În anii următori, DIN ce în ce mai multe femei au început să Poarte Cercel în Buric. Piercing-UL ombilical este al doilea cel mai răspândit piercing întâlnit la femei, după piercing-UL în lobii urechii. Este una dintre puținele forme de piercing adoptate Atât în rândul adolescentelor, Cât și al femeilor adulte. Unul dintre motivele principale pentru care a devenit Atât de Popular și a intrat în Cultura de masă este Acela că cercelul poate fi ascuns cu ușurință Sub îmbrăcăminte atunci Când femeia nu dorește să îl expună, în anumite circonstanțe și DIN diferite motive. [11] după ce Christy Turlington a apărut în public expunându-și cercelul DIN Buric, Alte femei cunoscute au ales să adopte acest astuce de piercing. Astăzi Sitiera un numar Mare de femei celebre Care poartă Cercel în Buric, între Care multe fotomodele, cântărețe, actrițe, esty de televiziune, Dar și femei de afaceri sau sportive. În cele ce urmează, este prezentată o listă cu femei celebre Care au piercing în Buric sau care au l`ONU moment dat un astfel de accesoriu.

12 13 15 16 [17] Blackline este o formă specială, pentru că bijuteriile Blackline sunt produse de un strat subţire de Titan Negru la Care se adaugă o bază de Titan foarte rezistentă.